Publicado el

A boca tancada no hi entren virus

Moments molt inusuals han viscut diferents categories de l’Inter d’Escaldes. Les noves mesures sanitàries que regeixen al Principat han esdevingut en l’obligatorietat de l’ús de la mascareta durant els entrenaments. Els jugadors se’n resignen.

Boca i nas tapats durant tota l’activitat física que es realitzi als camps de futbol. Sembla força dràstic, però és una mesura escaient per prevenir l’augment de contagis de la Covid-19 al Principat. Aquesta ordre va derivar del nou protocol de mesures que el Govern d’Andorra va decretar dilluns amb l’objectiu d’evitar el creixement del rebrot de la pandèmia.

«Sí que sembla molt rar perquè costa respirar. Quan fem un esforç físic costa molt més recuperar-se. Espero que no passi d’una setmana per tornar a la normalitat», assegurava Sergio Moreno, capità del primer equip.

El futbol base també ha complert amb les noves mesures

Totes les categories de l’Inter han acatat l’ordre d’entrenar-se amb la mascareta. Juntament amb les proves PCR del primer equip, els jugadors del nostre futbol base majors de sis anys han emplenat un full on declaren haver-se sotmès al cribratge escolar o una prova TMA privada.

«Costa més respirar i es nota de mica en mica. Però hem de resistir per entrenar-nos», mantenia Mattieu Marques, jugador del nostre equip Juvenil.

Tal com la resta d’activitats quotidianes, el futbol continua adaptant-se als temps de pandèmia.

Josep Antoni Gomes cobreix la porteria i també la meitat de la seva cara