Publicado el

Un porter exa-Gerardo

L’Inter d’Escaldes anuncia oficialment un nou porter per a la seva plantilla: Gerardo Rubio, amb vasta trajectòria i una gran alçada que dóna garanties sota els pals. El fitxatge assumeix el repte de compartir la porteria amb Josep Antoni Gomes.

Un metre i 94 centímetres fan que Gerardo imposi respecte pertot arreu. El porter de gran alçada va arribar a un acord amb el nostre club per incorporar-se per una temporada. De fet, Rubio va integrar-se als entrenaments de l’equip dijous.

«Estic molt content d’arribar a l’Inter. A la nostra lliga coneixes molts jugadors de tots els equips i aquí n’hi ha uns quants que són amics. Tinc moltes ganes d’endinsar-me en la dinàmica de l’equip», comentava durant la seva presentació.

Gerardo Rubio al seu primer entrenament a Alàs

Rubio, format al RCD Mallorca i amb experiència en clubs com el RCD Espanyol B, el Real Jaén i la UE Sant Andreu, compartirà amb altres porters a la plantilla com Josep Antoni Gomes, únic jugador de l’Inter en disputar tots els partits de la temporada 2019-20 i a més titular a la selecció andorrana.

«Serà una competició sana per la porteria. Josep és dels millors porters de la Lliga i lluitar pel lloc serà molt divertit perquè m’agrada competir», remarcava.

Benvingut Gerardo, molt d’èxit en aquest repte amb el campió d’Andorra! Amb tu, SEREM MÉS!