Publicado el

S’ajorna l’estrena

L’Inter d’Escaldes haurà d’esperar la seva estrena a les competicions domèstiques de la temporada 2020-21, arran de la postergació de la Supercopa d’Andorra. No obstant això, el nostre equip continua el seu pla de treball.

L’Inter no podrà disputar el partit decisiu de la Supercopa, que s’havia de disputar el diumenge 18, perquè el Ministeri de Salut no ha autoritzat l’organització de l’esdeveniment arran de les mesures sanitàries per evitar la propagació de la Covid-19.

«Vista l’evolució epidemiològica dels últims dies al Principat d’Andorra i a fi de minimitzar riscos, el Ministeri de Salut, amb el suport del Ministeri de Cultura i Esports (…), no autoritza a la Federació Andorrana de Futbol a l’organització del partit de Supercopa», estipula el document gubernamental que la FAF va comunicar als clubs a través de les vies de comunicació oficials.

Un cop rebuda la notificació oficial, l’Inter ha d’esperar la inèdita disputa d’aquesta competició, classificat com a campió de Lliga. El campió de Copa, també l’Inter, cedeix el seu lloc al segon classificat, l’FC Santa Coloma. El nostre equip es manté imbatut davant aquest rival durant els últims vuit enfrontaments.

Jordi Betriu durant l’últim partit davant l’FC Santa Coloma, la final de la Copa Constitució 2020 (foto: Facu Santana / BonDia)

I LA LLIGA?

A hores d’ara, l’inici de la Lliga Nacional 2020-21 continua fixat per al diumenge 25 d’octubre, amb la primera jornada que inclou el partit entre l’Inter i la UE Sant Julià.

De totes maneres, la nostra plantilla continua amb el seu pla de treball amb un mínim de quatre entrenaments setmanals al camp i treball físic intensiu. Els entrenaments són encapçalats, de moment, per al cos tècnic amb Otger Canals, Josep Manel Ayala, Renato Ribeiro i Santi Fluvià.

El nostre equip continua entrenant-se amb les mesures escaients, com grups reduïts i amb mascareta