Publicado el

Biomètricament valorable

L’Inter d’Escaldes continua incorporant elements per al nostre creixement esportiu. Els jugadors del primer han començat a sotmetre’s a valoracions biomètriques, gràcies a un acord del club amb la farmàcia Galeno.

Cada jugador tindrà una valoració biomètrica amb l’avaluació que realitza InBody, eina de diagnòstic corporal disponible a la farmàcia Galeno. Les dades dels jugadors seran analitzades pel nostre preparador físic, Santi Fluvià, al centre LAT Andorra.

«Inbody dóna mètriques corporals per a qualsevol persona, tant esportistes com persones que vulguin aprimar-se o perdre greix. Esportivament serveix per saber si un atleta ha millorat la seva capacitat muscular o baixar el greix per augmentar el seu rendiment», explicava Daniel Martins Torres, auxiliar de farmàcia Galeno i encarregat d’InBody.

Emili García durant l’avaluació d’InBody

A partir d’aquesta setmana els membres de la plantilla s’han sotmès a la valoració a la sucursal de l’Avinguda Meritxell, 105. Juntament amb la mètrica, a partir d’ara cada jugador gaudirà dels beneficis de Client Preferent de la farmàcia Galeno.

«És un conveni ideal per nosaltres, per fer país amb els esportistes d’Andorra i a més aquesta eina contribueix a la seva millora física. Si podem ajudar-los, molt millor encara», remarcava Daniel Martins Torres.

Genís Soldevila emplena la seva fixta de Client Preferent de Farmàcia Galeno