Publicado el

A mesura que avancem

L’Inter d’Escaldes no s’atura, malgrat que hi hagi un nou ajornament de l’inici de la Lliga Nacional per al primer equip i que encara no se sàpiga el començament de les competicions nacionals de futbol base. Almenys ja és possible fer entrenaments una mica més normals.

El primer equip ha vist afectada la seva estrena en competicions domèstiques la temporada 2020-21. Juntament amb l’ajornament de la Supercopa d’Andorra 2020 per al 17 de gener de 2021, ara el nostre equip ha d’esperar fins al 22 de novembre pel començament de la defensa del títol a la Lliga Nacional.

Arran de l’extensió de les mesures sanitàries del Govern d’Andorra que, entre d’altres, suspenia totes les competicions nacionals en l’àmbit esportiu, els clubs de la Primera Divisió van acordar la nova data d’inici de la Lliga 20-21 posterior a la finestra de partits internacionals de la selecció andorrana (UEFA Nations League i amistosos).

Pel que fa a les competicions del futbol base, les mateixes mesures impulsades per Govern el 8 d’octubre mantenen suspesa la decisió del començament de les lligues nacionals.

L’Inter ara espera començar la disputa de la Lliga el 22 de novembre

GRUPS NO TAN REDUÏTS

Un alleujament entre les restriccions ha suposat l’evolució del pla de la pràctica esportiva impulsat pel Ministeri de Salut, el qual estableix entrenaments en grups d’un màxim de vint persones «considerades unitat de convivència, amb interacció i contacte» per als majors de 6 anys en espais a l’aire lliure, com és el cas dels nostres entrenaments.

En aquest sentit, totes les categories de l’Inter han pogut entrenar-se aquest dimecres en grups molt més nombrosos que la darrera setmana, quan només s’hi permetien grups de vuit jugadors. Això sí, l’ús de la mascareta hi continua invariable.

Entrenament del Benjamí aquest dimecres