Publicado el

Per enfortir la defensa

L’Inter d’Escaldes tanca l’últim fitxatge per a la temporada 2020-21 amb José Rodríguez. El defensa espanyol, que va tenir formació professional al RCD Mallorca, viurà la seva tercera experiència futbolística fora del seu país.

Rodríguez, de 35 anys, va acordar la seva incorporació per una temporada després de desvincular-se del CP Villarrobledo de la Segona B espanyola. Així com el club manxec, el defensa compta amb més experiència a la categoria en clubs com el CE L’Hospitalet, la SD Eibar i la UD Extremadura, entre d’altres.

«Vull aportar experiència, companyonia, treball i humilitat. M’agrada que l’equip estigui sempre concentrat i espero fer bé les coses per ajudar a l’Inter a repetir el títol», assegurava el defensa.

José Rodríguez durant els seus primers entrenaments amb la plantilla

José Rodríguez va estrenar-se al primer equip del RCD Mallorca, sota les ordres d’Héctor Cúper, compartint vestidor amb Samuel Eto’o, Víctor Casadesús i Ariel Ibagaza, entre d’altres. L’Inter serà la seva tercera experiència fora d’Espanya, després de jugar al Maccabi Herzliya d’Israel i a l’AE Karaiskakis de Grècia.

«Ja havia estat dues vegades a Andorra com a turista. La veritat és que és un lloc meravellós i ara amb moltes ganes de ser-hi gràcies a l’Inter, que és un club professional i amb persones molt grans, una família», recalcava.

Benvingut, José! Que tinguis molt d’èxit amb el campió andorrà! Amb tu, SEREM MÉS!