Publicado el

Una nova victòria

L’Inter Club d’Escaldes continua al capdavant de la classificació. Sí que es veritat que les competicions domèstiques encara no comencen, però almenys al terreny de la solidaritat, ens apuntem amb una nova victòria, de la mà de Gol Solidari.

El nostre club ha contribuit amb la recaptació de dos mil euros per a l’Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca). Els diners han estat recaptats gràcies a la iniciativa de Gol Solidari per subhastar les samarretes solidàries que el nostre equip va utilitzar el 20 d’octubre de 2019 durant la victòria contra l’FC Santa Coloma.

Alineació de l’Inter de la victòria davant l’FC Santa Coloma amb la samarreta rosa

Ilde Lima i Juli Sánchez, jugadors de l’Inter i impulsors de Gol Solidari, han fet el donatiu juntament amb Javier Saviola, ambaixador de l’entitat solidària, a Josep Saravia, president d’Assandca.

«Vull agrair l’Inter per fer desinteressadament aquest ajut que no ha estat negociat ni pactat, sinó va néixer com a iniciativa d’ells. El fet que sigui des de l’esport, a més a més, té un valor afegit molt especial perquè són persones al darrere que ens estan ajudant», valoraba Josep Saravia.

No és el primer cop que l’Inter s’uneix amb Gol Solidari per col·laborar amb accions solidàries. Per exemple, fa un mes el nostre equip va aconseguir l’impuls per a una nova aportació de Gol Solidari, en aquest cas, en benefici de l’Associació del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme d’Andorra (Autea).

Moltes gràcies a tothom que ens ajuda a fer una societat millor! Amb solidaritat, SEREM MÉS.

La presentació d’aquesta samarreta solidària va representar un moment d’integració social dins del nostre club.