Publicado el

Aterrem al Mundo Maldini

L’Inter Club d’Escaldes es torna viral a les xarxes socials: Julio Maldonado, el popular periodista ‘Maldini’, ha dedicat paraules sinceres al nostre club. ‘Maldini’ no ha estat l’únic periodista que viralitza l’Inter.

«Gràcies als amics de l’Inter d’Escaldes d’Andorra i també al gran Ilde Lima», publica ‘Maldini’ al seu compte de Twitter, donant suport al nostre club després de rebre una samarreta de l’actual temporada. El tuit ha generat un voluminós engagement a les xarxes, amb més de 300 «M’agrada» i un bon nombre de reaccions.

L’INTER AMB KARMA

La salutació de ‘Maldini’ no és l’única que rep l’Inter des del món del periodisme esportiu: Víctor Romero, periodista internacional de Marca, també va donar suport al nostre equip amb una peça de la nostra equipació.

No és el primer cop que Romero viralitza l’Inter: l’any 2019, el periodista va presentar un capítol del seu canal Futbol con Karma amb una samarreta d’entrenament del nostre club.

Víctor Romero a l’abril del 2019 durant un capítol del seu canal Futbol con Karma