Publicado el

Ja la tenim aquí!

Un somni fet realitat! La Webshop de l’Inter Club d’Escaldes és operativa a partir d’avui. Ara tots els nostres aficionats que demanaven un record del nostre club podran obtenir-lo des de la comoditat de casa seva.

La botiga virtual està destinada per a tots aquells que vulguin adquirir un record del nostre club. Durant la primera etapa seran les samarretes de primera i segona equipació els productes estrella.

La innovació d’aquesta botiga és la passarel·la de pagament proporcionada pel sistema Paylink del Banc Sabadell d’Andorra. El client rep un enllaç per fer el pagament i, un cop executat, l’equip de la nostra Webshop fa l’enviament de la comanda fins a qualsevol racó del món.

Dóna una ullada a la Webshop, pensada pels amants del futbol i aficionats de l’Inter d’Escaldes. Tots junts, SEREM MÉS!