Publicado el

En òptimes condicions

Tothom negatiu! La plantilla del primer equip de l’Inter d’Escaldes ha superat sense contratemps una altra prova davant la pandèmia de la Covid-19. Un bon antecedent de cara al començament de les competicions domèstiques.

Per iniciativa pròpia, l’Inter va sotmetre els jugadors i cos tècnic de la plantilla del primer equip al test d’antígens que permet identificar el virus de forma directa. Els resultats de totes les proves fetes aquesta setmana, realitzades al Laboratori Àlvarez d’Escaldes-Engordany, han donat negatiu.

Un antecedent molt encoratjador per al nostre equip, que ha procurat el compliment de totes les mesures sanitàries escaients, fins i tot l’entrenament amb mascareta i en grups reduïts.

L’Inter espera arribar amb la totalitat de la seva plantilla disponible per al començament de la Lliga Nacional de Primera Divisió. El nostre equip hi iniciarà la defensa del títol amb el partit contra la UE Sant Julià, programat per al diumenge 22 a les 14 hores.