Publicado el

Més que un míster

Benvingut, Antonio Rodríguez ‘Rodri’! Un professional de vasta trajectòria s’afegeix al projecte de l’Inter d’Escaldes com a mànager esportiu. La seva tasca, que promet revolucionar el futbol andorrà, anirà més enllà del primer equip, el qual supervisarà durant entrenaments i partits.

Un autèntic luxe. Així es pot qualificar l’arribada al nostre club d’Antonio Rodríguez Saravia, un professional del futbol que hi va acordar la seva incorporació per una temporada. Nascut a Barcelona fa 49 anys, Rodri viu la seva segona experiència fora del seu país de naixement després d’integrar el cos tècnic de l’Anorthosis Famagusta de Xipre en 2016.

«Estic molt content d’arribar a un club seriós i innovador, que fa uns quants anys que està creixent i fent les coses molt bé. Aquest creixement ha esdevingut en èxits esportius que esperem donar-li continuïtat», assegurava.

Sembla temptador anomenar Rodri com a entrenador del primer equip, sobretot davant la seva trajectòria en banquetes de clubs professionals com el Nàstic de Tarragona, el Girona CF, el Real Zaragoza, el Cádiz CF, el CD Tenerife, la UE Olot i l’Extremadura UD, entre d’altres. No obstant això, Rodri s’afegeix a l’Inter amb l’objectiu de ser més que un míster: serà el mànager esportiu.

«Vull desenvolupar les tasques que el club pretén amb aquesta nova figura de treball per intentar professionalitzar l’Inter, aplicant-hi una filosofia de treball que s’endinsi tant al primer equip com també al futbol base», remarcava.

Rodri ha conegut progressivament els estaments de l’Inter, tant sènior com el futbol base, per començar a desenvolupar la seva feina i contribuir al gran objectiu del nostre club: ser una referència del futbol andorrà. Benvingut, Rodri! Amb tu, SEREM MÉS!

‘Rodri’ amb els responsables del primer equip, Otger Canals i Josep Manel Ayala. Sota aquestes línies, el nou mànager esportiu amb els entrenadors de la nostra Escola.