Publicado el

Som un equip Maxtar!

Benvingut a l’Inter d’Escaldes, Maxtar Solutions! L’empresa andorrana d’electrònica i informàtica s’afegeix al nostre club impulsant les nostres idees i amb espèrit guanyador. Que sigui el començament d’una història plena d’èxit per a Maxtar i l’Inter!

La incorporació de Maxtar Solutions com a patrocinador de l’Inter d’Escaldes esdevé una relació adient amb dues entitats que busquen la feina ben feta, els valors entre persones i la necessitat de generar confiança amb accions.

Aquesta relació enforteix la visibilitat d’ambdues entitats, amb l’entrada de Maxtar Solutions al món del futbol i amb el posicionament de l’Inter per impulsar projectes d’innovació al país.

Maxtar Solutions tindrà visibilitat a la samarreta del primer equip i en altres accions patrocinades de les nostres xarxes socials. Moltes gràcies, Maxtar! Amb tu, SEREM MÉS!

VISITA LA WEB DE MAXTAR SOLUTIONS