Publicado el

«Intentarem professionalitzar l’Inter»

L’Inter d’Escaldes té un mànager esportiu. Sí: un càrrec que fins ara no existia al club. La primera persona portant aquesta condició serà Antonio Rodríguez Saravia, més conegut com a Rodri, amb una vasta trajectòria al futbol professional.

«La proposta de l’Inter és força atractiva pel que fa al creixement del club en tots els estaments i intentar professionalitzar-lo. Hem creat aquest càrrec de mànager general, supervisant cada departament del club. Esperem que això esdevingui un creixement del club perquè sigui reconegut tant dins com fora d’Andorra», establia durant la seva presentació que, de manera inèdita, s’ha desenvolupat via telemàtica arran de les mesures escaients per fer front la pandèmia de la Covid-19.

Rodri arriba amb la intenció de ser més que un míster. De fet, no serà l’entrenador del primer equip de manera exclusiva. De fet, els encarregats d’encapçalar el cos tècnic de l’equip sènior són Otger Canals i Josep Manel Ayala.

«Vaig parlar-ne amb Ayala i Otger. Ells se senten amb ganes de dirigir l’equip. Valoro moltíssim els grups de treball. El que farem és que tots tres portarem la feina del primer equip», assegurava.

Rodri durant un dels últims entrenaments del primer equip

L’Inter comença diumenge la seva carrera per defensar el títol de la Lliga Nacional. Un guardó que, juntament amb la Copa Constitució 2020, ha portat al club fins al més alt possible dins del futbol andorrà.

«El repte és intentar assolir el mateix de la darrera temporada. No en serà pas fàcil. Un cop assolit, el pas següent és intentar aconseguir una classificació cap a les fases finals d’Europa», confirmava Rodri.

Una de les tasques del nou mànager serà el treball amb l’Escola de Futbol de l’Inter d’Escaldes que, avui en dia, congrega a més de 150 nens, una de les més nombroses del Principat.

«He parlat amb Joël, que és un excel·lent noi, bona persona i amb molts coneixements del funcionament de la nostra base. Hem coincidit en fer-hi un treball en conjunt», concloïa Rodri.