Publicado el

Mantenint els bons costums

Ha tornat el campió de Lliga! L’Inter d’Escaldes comença la defensa del títol nacional amb una clara victòria contra la UE Sant Julià. Amb el 3-1 a favor, el nostre equip ha demostrat el bon rodatge après durant l’extensa pretemporada.

Amb una estratègia inicial de 4-4-2 impulsada durant les setmanes prèvies al debut sota la supervisió del mànager esportiu Rodri, l’Inter ha imposat la seva idea de generar perill amb la possessió de la pilota i amb verticalitat.

L’Inter ha sabut sobreposar-se a un matiner empat transitori al minut 14 per dominar àmpliament el tràmit del partit. De fet, el barret de Jordi Betriu davant el porter rival al minut 15 i el penal de Genís Soldevila al minut 52 han coronat una tarda assolellada de bon futbol.

Estrena a la Lliga de Bruno Lemiechevsky amb l’Inter. El ‘Ruso’ ha jugat des del minut 52 (foto: Luis Pinto)

ILDE D’ESCALDES

Un paràgraf a part mereix Ilde Lima, autor del primer gol de l’Inter a la Lliga 20-21. El nostre defensa ha aprofitat un còrner al minut 5 per obrir la llauna davant l’equip lauredià. És el tercer gol del ‘Capità Andorra’ amb la samarreta de l’Inter, on porta 39 partits.

Amb el gol i la solidesa defensiva Ilde, a prop de fer 41 anys, demostra tota la seva vigència que li van portar, entre altres fites, a assolir el rècord mundial de la trajectòria més gran amb una selecció nacional jugant més de cent partits.