Publicado el

Fins al cel

L’Inter d’Escaldes es manté al cim de la Lliga Nacional. La victòria ajustada davant la Penya d’Andorra confirma la capacitat del nostre equip d’administrar els partits, més enllà de les dures estratègies defensives que proposen els rivals. El triomf ha tingut un sabor especial gràcies a la dedicatòria del gol de Cristian Martínez.

L’1-0 en favor de l’Inter sembla minso a causa de la superioritat del nostre equip amb el control del joc i les ocasions generades davant la porteria rival. No obstant això, els dirigits per Otger Canals i Josep Manel Ayala han trobat solidesa defensiva a l’equip oponent que volia donar una molt bona imatge davant l’actual campió.

La victòria contra la Penya d’Andorra és el vuitè partit consecutiu de l’Inter sense derrotes a les competicions domèstiques (lliga i copa). El capità Sergio Moreno ha assolit el seu partit número 80 amb la nostra samarreta, i continua sent el jugador amb més partits a la història del nostre club des de la seva refundació l’any 2015. Per la seva banda, Ilde Lima, l’etern emblema del futbol andorrà i rècord mundial amb la selecció nacional, ha arribat a 40 partits amb l’Inter.

UNA CELEBRACIÓ MOLT ESPECIAL

L’únic gol del partit ha estat anotat per Cristian Martínez al minut 3 de partit. El matiner gol, de penal, ha esdevingut un gran homenatge per Luisa, aficionada de l’Inter que va morir dimecres. ‘Kiki’ ha vestit la seva samarreta amb el nom de la traspassada propietària del restaurant Trèvol Verd, indret de trobada de molts membres de la nostra plantilla.