Publicado el

Només ha faltat el gol

Un partit molt correcte ha fet l’Inter d’Escaldes a la jornada 3 de la Lliga 2020-21. L’actual campió de la competició ha estat molt superior al seu rival, la UE Santa Coloma, durant el tràmit del partit. El detall és que el nostre equip no hi ha aprofitat les ocasions de gol generades i per tant suma el seu primer empat.

Almenys tres oportunitats clares de gol. Coses que, potser en un altre dia, serien sinònim d’una victòria contundent. Però no ha estat així davant la UE Santa Coloma, un rival molt ordenat en defensa i que apostava per esperar el nostre equip en camp propi. L’Inter no ha pogut desfer aquesta estratègia del rival i aconsegueix el primer empat de la Lliga després de dues victòries.

Sí que l’Inter ha tingut contundència des de bon principi, amb una línia de quatre defenses inèdita, amb tres homes que s’estrenaven a la titularitat: Toni Lao i Andrés Bríñez, com a laterals, i Emili García de central esquerrà. Bruninho, un altre que començava des del primer minut, ajudava amb el treball de profunditat de pilota des de la dreta, intentant nutrir Bruno Lemiechevsky i Genís Soldevila en atac. La batuta de Marc Pujol continuava sent eficaç, sobretot a la segona part. Jordi Roca i Jordi Betriu ingressaven al camp a la represa per donar-hi més profunditat, però cap fórmula ha aconseguit trencar el zero a la porteria oponent.

L’Inter es manté com a líder de la competició, ara amb 7 punts. Una competició que, arran dels múltiples ajornaments a causa de la pandèmia, es reprèn dijous, davant el CE Carroi a les 20:30 hores.

El lament de Jordi Roca després de poder obrir el marcador al minut 92. Malgrat aixó, bon partit del migcampista tarragoní.