Publicado el

A aixecar el cap

Ha tocat perdre. L’Inter d’Escaldes cau per primer cop a la Lliga 2020-21 davant un rival sorprenent com el CE Carroi, que ha aprofitat les seves ocasions per imposar-se al nostre equip per 2-0.

Encara que l’Inter tingués bon domini de pilota, aprofitant les dimensions de Prada de Moles, la falta d’encert davant la porteria rival ha costat molt car per al nostre equip que, en aquesta oportunitat, ha jugat de vermell. L’Inter ha quedat amb 10 jugadors des del minut 57 amb l’expulsió de Sergio Moreno. Ha estat l’estrena de Gerardo Rubio a la porteria, però, malauradament ha patit una lesió al minut 42 i ha estat substituït per Josep Antoni Gomes.

El 8 de juliol va ser l’última derrota de l’Inter per competicions domèstiques, davant la UE Santa Coloma. Des d’aquesta data, nou victòries va acumular l’Inter fins a viure un altre cop el mal gust de boca d’una desfeta. Diumenge el nostre equip tindrà una gran oportunitat per aixecar el cap, contra l’Atlètic Escaldes.