Publicado el

Força, Inter!

No queda res millor a dir. L’Inter d’Escaldes, encara que continua al capdavant de la classificació, tanca l’any 2020 amb un mal gust de boca després de la derrota davant l’Atlètic Escaldes.

El nostre equip ha estat vulnerat per un oponent ordenat en defensa i que ha sabut sobreposar-se a la resistència del nostre últim bloc en moments decisius. L’Atlètic ha estat més encertat davant la porteria, tot i tenir un jugador menys des del minut 35. L’Inter, a partir d’aquest avantatge numèric ha aconseguit el domini de la pilota i ha generat més ocasions de gol, però l’únic encert ha estat inscrit per Marc Pujol al minut 49.

L’Inter comparteix amb l’Atlètic i l’FC Santa Coloma el lideratge de la Lliga amb set punts, però l’Inter sí que ha jugat tots els partits i, per tant, no té partits ajornats com els rivals que l’acompanyen al capdavant.

El pròxim partit oficial està fixat per al 24 de gener contra l’FC Santa Coloma per la lliga, però una setmana abans haurien d’enfrontar-se per la disputa de la Supercopa d’Andorra.