Publicado el

El bon retorn

El primer equip de l’Inter Club d’Escaldes ha reprès l’activitat futbolística amb la primera sessió d’entrenament del 2021. Durant aquesta setmana, l’equip continuarà amb la seva programació per posar-se a punt per als propers reptes oficials: la Supercopa d’Andorra del dia 20 de gener, i la resta de la Lliga Nacional 20-21, on l’Inter és un dels líders de la competició.

«Hi havia ganes de tornar a l’activitat després d’uns dies de descans. Tenim un 2021 molt apassionant i ara fer front a la Supercopa amb una gran il·lusió», remarcava Sergio Moreno. Per una altra banda, Toni Lao afegia que «la sessió ha estat bona per agafar ritme, amb ganes de tornar a jugar i treure’ns el mal gust de boca dels últims partits».

Cristian Martínez i Gerardo Rubio es desitjen un bon any 2021