Publicado el

Amb nosaltres, ‘Hulk’

No és un jugador amb la pell verda, però sí que sembla tan fort com el personatge animat de Marvel Comics. Gerard Artigas, presentat oficialment com a primer fitxatge d’hivern de l’Inter, arriba amb ganes d’assolir fites grans.

Artigas va arribar a un acord per afegir-se a la plantilla del campió de Lliga 2019-20 i de la Copa Constitució 2020. De fet, el davanter va conèixer els seus companys la setmana prèvia a la disputa de la Supercopa d’Andorra.

«Em van transmetre la idea del projecte, que era fer el club capa cop més professional, i això em va agradar. La primera toma de contacte ha estat molt bona, i a partir d’aquí concentrar-nos en la primera prova que serà dimecres», remarcava a la seva presentació.

Artigas arriba procedent de l’AE Prat, de la Segona B espanyola. Durant la seva trajectòria, hi inclou clubs de Segona B i Tercera espanyola, a més d’un pas pel Chrobry Glogow polonès el 2019.

«Sóc un davanter molt físic, fort, ràpid, amb bon control de pilota. Espero ajudar molt a l’equip en tot el que necessiti, i esperem igualar el que es va aconseguir l’any passat», concloïa.