Publicado el

Preparats per a un nou repte

La Supercopa d’Andorra. Mai l’Inter no havia tingut l’oportunitat de disputar aquesta competició. A causa de la Covid-19, el destí fa que el nostre equip, campió de Lliga i Copa, hagi de definir la versió 2020 al gener de 2021, però amb les mateixes ganes que la data original.

Per tradició, aquest partit es duu a terme a finals de l’estiu, abans de la primera setmana de la competició de Lliga. No obstant això, la pandèmia ha ajornat totes les competicions nacionals, postergant la disputa d’aquesta corona que l’Inter lluitarà per assolir-la per primer cop a la seva història.

L’Inter arriba a aquesta competició com a campió de Lliga, molt disputada fins al final contra l’FC Santa Coloma, i com a campió de la Copa Constitució, derrotant-hi a l’FC Santa Coloma. L’equip colomenc, rival de l’Inter a la Supercopa, a més serà el primer oponent a la lliga el 2021.

La definició de la Supercopa d’Andorra serà dimecres a les 20:30 hores a l’Estadi Nacional.