Publicado el

Supercampions!

Supercampions! L’Inter d’Escaldes aconsegueix un històric triplet de les competicions andorranes amb la corona de la Supercopa 2020, disputada el 20 de gener de 2021 arran dels ajornaments produïts per la pandèmia.

El 2-0 sobre l’FC Santa Coloma confirma la gran temporada de l’Inter que, encara que hagi tardat el títol de la Supercopa, subratlla el creixement institucional del nostre equip. De fet, l’Inter és el segon equip en tota la història del futbol andorrà en aconseguir el triplet que, només hi havia assolit l’últim rival el 2003.

La cara plena de gol d’Ilde Lima, avui capità davant la suspensió de Sergio Moreno

Un golàs de Jordi Betriu amb un xut a l’escaire al minut 5, i una ocasió aprofitada per Ilde Lima després d’una falta directa al minut 67, han consolidat el bon partit del nostre equip, amb un ordre tàctic sobresaltant. Encara que la primera part el rival hagi tingut més el domini de la pilota, la represa ha confirmat el nivell ascendent de l’Inter.

Aquesta victòria contra l’FC Santa Coloma serveix per tancar el novè partit sense derrotes davant l’equip colomenc, per coincidència el proper rival a la Lliga Nacional, diumenge a les 16:30 a l’Estadi Nacional, mateix escenari que ha vist l’Inter aixecar tots els seus trofeus de la màxima categoria.

El xut de Jordi Betriu que ha obert el camí per un nou títol. Sota aquestes línes, Fede Bessone, de gran partit.