Publicado el

Que el Pau sigui amb nosaltres

L’Inter d’Escaldes presenta oficialment el seu segon fitxatge d’hivern per a la temporada 20-21, Pau Bosch. El jugador de 32 anys estava sense equip durant el curs, després de la seva sortida de l’Atlètic Lleida.

«La disposició era per part seva com per part meva, doncs així sí que va ser més fàcil arribar a un acord. Estic molt content. Em sento com a casa. Vaig veure el partit de la Supercopa i he vist una plantilla genial», reconeixia a la seva presentació.

Bosch pot jugar tant de defensa com al mig del camp. El nascut a Fondarella compta amb una important experiència com a jugador a la Segona B espanyola en clubs com Lleida Esportiu, Alcoià, UE Llagostera i Racing de Ferrol, a més d’un pas pel Kitchee de Hong Kong.

«Intento ser molt solidari amb l’equip. Intento donar-ho tot en cada moment. Vull que siguim campions i portar l’Inter el més a dalt possible», remarcava.