Publicado el

Gràcies a 10

En l’últim sospir. L’Inter d’Escaldes estén la imbatibilitat davant l’FC Santa Coloma a deu partits, gràcies a un gol al temps afegit que ha permès que el nostre equip pugui reprendre la Lliga amb un empat.

L’Inter ha pogut equilibrar un marcador advers a causa d’un gol matiner en contra, al cap de 30 segons. Progressivament, el nostre equip ha controlat el joc gràcies al bon domini de pilota al mig del camp, característica que ha crescut durant la represa. El revulsiu Bruninho ha fet el gol de l’empat al segon minut de temps afegit.

D’aquesta manera l’Inter aconsegueix mantenir-se sense derrotes davant l’FC Santa Coloma fa deu partits. El penúltim d’ells, dimecres, el qual el nostre equip va aixecar la Supercopa d’Andorra, i ara manté la ratxa amb un gol in extremis.

El partit ha servit per al debut oficial de Pau Bosch i Gerard Artigas amb la samarreta de l’Inter que, a hores d’ara, se situa a la cinquena posició de la Lliga amb 8 punts. El pròxim partit serà davant la UE Engordany, avui líder de la competició.

Jordi Roca, titular davant la lesió d’últim moment de Fede Bessone