Publicado el

Victòria multicolor

Un meravellós arc de Sant Martí sortia al cel del Principat durant l’inici del partit, alhora que l’Inter d’Escaldes -que ha canviat el seu blau-i-negre tradicional pel vermell a l’equipació- consolidava una victòria justa, necessària i acolorida davant el que era el líder de la Lliga Nacional.

El 2-0 al marcador contra la UE Engordany confirma el gran partit de l’Inter, dominador en tot moment, amb molta més profunditat en atac i que, quan calia, mantenia una solidesa defensiva davant el perill del rival. El joc amb ordre, clàssica característica de l’Inter, ha destacat de valent sobre la gespa de l’Estadi Nacional, un indret on l’Inter es manté imbatut (cinc victòries i dos empats, a més de tres títols aixecats).

Toni Lao ha estat el capità de l’equip per uns minuts, desprès de la substitució de Sergio Moreno

Genís Soldevila, el golejador històric de l’Inter, incrementa la seva xifra de gols amb dues dianes que el ‘Pistoler’ perseguia fa temps. La primera, de penal al minut 72 després d’una falta dins de l’àrea contra Gerard Artigas. I la segona, una altra obra d’art des de 50 metres, amb el porter rival lluny de la línia de sentència, quan s’hi jugava el tercer minut de temps afegit.

L’Inter talla un registre de quatre partits sense victòries i escurça diferències a la zona alta de la classificació i ara, amb 11 punts, s’hi situa a tres punts del nou capdavanter, l’Atlètic. El pròxim partit, davant la UE Sant Julià, serà l’inici de la segona volta de la Lliga Nacional.

L’arc de Sant Martí augurava un final acolorit per a l’Inter, imbatut a l’Estadi Nacional