Publicado el

La vermella més esperada

Aquesta ha de ser l’única targeta vermella que l’Inter d’Escaldes desitja acumular: la que serveix per dir-li no al racisme. Un altre cop, el nostre club serveix per inculcar valors amb accions socials.

La Cadena Europea per al Desenvolupament del Futbol (EDFN, la seva sigla en anglès) ara impulsa la campanya «Mostra-li la Targeta Vermella al racisme», en la que hi participen diferents clubs de cada país europeu. L’Inter és un dels representants andorrans dins d’aquesta iniciativa.

EDFN va destacar al seu web durant el febrer el nostre equip Femení per afegir-se a la campanya More Than Football

No és el primer cop que el nostre club és escollit per aquesta associació europea per difondre valors dins del futbol. La campanya «More than football» va donar visibilitat a diverses accions per conscienciar iniciatives socials per integrar la comunitat per mitjà del nostre esport. Aquesta campanya ha tingut èxit a l’Inter, tant és així que cada dimarts continuem remarcant els valors més destacats amb un integrant de la nostra Escola a les xarxes socials.

Les targetes vermelles aniran pels entrenaments del nostre club, amb l’objectiu de generar més consciència contra el racisme. Amb valors, SEREM MÉS!