Publicado el

Gràcies per tot

L’Inter d’Escaldes vol agrair la implicació d’Óscar Reyes que, després de tres temporades i mitja, no continua amb el club. El defensa marxa amb el registre de ser el segon jugador amb més partits en la història de l’Inter des que el club va refundar-se el 2015: 73 partits amb la samarreta blau-i-negra, a més de cinc gols.

Óscar a més és un dels jugadors que va aconseguir el triplet de la temporada anterior (Lliga Nacional, Copa Constitució i Supercopa d’Andorra) i també va participar als dos partits que fins ara l’Inter ha disputat en competicions europees: la semifinal de la ronda preliminar de la Champions League contra el KF Drita i la segona ronda classificatòria de l’Europa League davant el Dundalk.

Moltes gràcies per la teva implicació, Óscar Reyes!

Óscar Reyes, capità de l’Inter uns quants partits, fent homenatge a la seva futura filla durant la celebració per la històrica classificació a Europa

DOS ALTRES BAIXES AL PRIMER EQUIP

L’Inter també agraeix l’aportació d’Albert Reyes i Rui Beja, dos altres jugadors que marxen del club amb el record d’haver assolit el triplet la darrera temporada.

Albert Reyes va registrar 24 partits amb l’Inter i Rui Beja, 18. El club vol desitjar el millor dels èxits als jugadors al seu futur professional.

Albert Reyes davant el Dundalk, a l’Europa League. Sota aquestes línies, Rui Beja al Derbi Andorrà contra el FC Andorra