Publicado el

Super De Nova

L’Inter d’Escaldes tanca els fitxatges d’hivern per a la temporada 20-21 amb Iván De Nova, defensa que es va incorporar la darrera setmana als entrenaments de l’Inter i que va poder estrenar-se amb la gran victòria davant la Penya d’Andorra que deixa el nostre equip al capdavant de la classificació.

«Un cop vaig arribar aquí, el meu desig era jugar. Ja que el rebut dels companys ha estat molt bo, tot va ser més fàcil. Les primeres sensacions han estat genials», confessava durant la seva presentació oficial.

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE FOTOS DE L’ESTRENA D’IVAN DE NOVA

De Nova, de 24 anys, té experiència al futbol formatiu del Nàstic de Tarragona. Aquesta és la seva experiència a l’estranger, arribant al campió vigent de la Lliga i Copa d’Andorra.

«L’objectiu és repetir els títols de l’any passat. Sé que en serà difícil, però tenim equip per aconseguir-ho», assegurava.