Publicado el

Victòria al camp nou

No, no es tracta d’un triomf al camp del Futbol Club Barcelona, però igualment fa il·lusió que l’Inter s’estreni al reducte més jove del Principat amb un triomf. El nostre equip s’ha imposat a la selecció Sub 19 d’Andorra per 4-1, en un amistós jugat al Centre d’Entrenament de La Massana.

Un doblet de Nico Medina, un gol de Cristian Martínez i un altre de Toni Lao han configurat el marcador final davant el representatiu nacional, en un amistós de tres parts de 30 minuts. Els entrenadors, Otger Canals i Josep Manel Ayala, han fet rotacions perquè tota la plantilla disponible hagi tingut acció durant el compromís, i això ha esdevingut en la titularitat de Javi Moreno -capità- i que Juli Sànchez s’estrenés aquesta temporada amb l’Inter.

Bona preparació de l’Inter, líder de la Lliga 20-21, per disputar la jornada 10 de la competició contra la UE Santa Coloma al mateix centre esportiu, diumenge a les 11:30 hores.

Juli Sánchez, llegenda del futbol andorrà, contra part de la nova generació de jugadors nacionals