Publicado el

Oficialment contra el racisme

Una altra gran notícia institucional per a l’Inter d’Escaldes: el nostre club va rebre la notificació oficial com a membre de la campanya Show Racism the Red Card («Mostra-li la targeta vermella al racisme», en anglès), impulsada per la Cadena Europea per al Desenvolupament del Futbol (EFDN, la sigla en anglès).

La confirmació va ser publicada per l’entitat internacional a la seva pàgina web, destacant la difusió dels valors d’aquesta campanya entre els jugadors de totes les categories del nostre club, des dels més petits fins a la categoria sènior.

D’aquesta manera, l’Inter s’incorpora oficialment a la lluita contra el racisme, igualment que altres clubs europeus com el Chelsea, Bayer Leverkusen, Benfica, Deportivo Alavés, Dínamo de Zagreb i la fundació de l’Inter de Milà, entre d’altres.