Publicado el

Som molt forts

L’Inter d’Escaldes continua amb pas ferm durant l’any 2021, aconseguint la quarta victòria consecutiva a la Lliga 20-21 i que permet mantenir en solitari el capdavant de la classificació.

La victòria davant la UE Santa Coloma per 3-0 ratifica el bon moment del nostre equip, imbatut en sis partits oficials des que es va reprendre les competicions oficials post cap d’any. El nostre equip, amb una formació 3-5-2 d’inici, ha tingut en tot moment el domini de les accions i ha sabut desarticular el tradicional ordre defensiu del rival, aprofitant els espais petits del nou camp del Centre d’Entrenament de La Massana.

Els gols de Genís Soldevila (18′), Gerard Artigas (42′) i Pau Bosch (63′) han contribuït a un nou triomf de l’Inter, el primer oficial a la nova instal·lació esportiva de La Massana que feia la seva estrena a la Lliga. El nostre porter Josep Antoni Gomes ha assolit el seu partit número 40 amb l’Inter i l’històric Josep Maria Cabanes ha tingut acció durant la segona meitat, jugant el seu 61è partit amb el nostre club.

L’Inter és líder de la Lliga amb 20 punts. La pròxima jornada, el nostre equip enfronta el CE Carroi.

Al camp Josep Maria Cabanes que, juntament amb Javi Moreno, els únics jugadors que han aixecat tots els títols oficials de l’Inter: Segona Divisió 16-17, Lliga 19-20, Copa Constitució 2020 i Supercopa 2020.