Publicado el

Som visibles

Un altre cop, l’Inter Club d’Escaldes es complau a vestir-se de gala per una causa noble, la de la solidaritat. El nostre equip llança una altra samarreta solidària, en aquest cas en benefici de l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA) i amb el suport de Gol Solidari.

Diumenge, durant el partit de la jornada 11 de la Lliga 20-21 contra el CE Carroi, l’Inter jugarà amb una samarreta especial amb AMMA com a patrocinador principal, ja que coincideix el dia del partit amb el Dia Mundial de les Malalties Minoritàries. Totes les samarretes seran subhastades a Gol Solidari. Els diners recaptats seran destinats per AMMA.

«Vam col·laborar amb Autea i Assandca, i enguany és el torn d’AMMA. És molt important que aquesta causa tingui visibilitat, per generar consciència entre la gent», detallava Ilde Lima, defensa de l’Inter i un dels impulsors de Gol Solidari.

Ilde Lima amb la nova samarreta solidària

No és el primer cop que l’Inter fa una iniciativa com aquesta. Recordada és la samarreta rosa en benefici d’Assandca per lluitar contra el càncer de mama i la històrica samarreta blava en benefici d’Autea arran del Dia Mundial de Sensibilització sobre l’Autisme, entre altres iniciatives solidàries. Ara l’Inter vestirà de manera inèdita amb el color groc fluor.

«Hem continuat la línia de l’eslògan d’AMMA que és ‘Som visibles’, de ben segur amb aquest groc intens se’n veuran», afegia Ilde Lima.

L’Inter contribueix un altre cop amb AMMA, ja que el juny de 2020 va impulsar l’ús de les seves mascaretes per evitar la propagació de la pandèmia. Amb visibilitat i solidaritat, SEREM MÉS!

El braçalet de capità de diumenge també serà subhastat en benefici d’AMMA