Publicado el

Visiblement líders

Líder. I no solament al camp: l’Inter d’Escaldes ha volgut contribuir amb la sensibilització de les Malalties Minoritàries. I ho ha fet amb èxit, gràcies a la victòria contra el CE Carroi que manté el nostre equip al capdavant de la classificació de la Lliga Nacional.

El triomf per 2-0 ratifica el bon moment del nostre equip, imbatut durant aquest 2021 en set partits i que demostra una dinàmica molt eficaç quan es planteja arribar a l’àrea rival. L’ordre i la profunditat han estat les característiques d’un Inter que fa els deutes, sobretot a la primera part, amb l’objectiu d’assegurar un resultat positiu que permeti mantenir el lideratge de la Lliga.

El cop de cap d’Iván de Nova trobaria la xarxa del CE Carroi. Primer gol del lateral amb la samarreta de l’Inter.

Els gols al minut 24 de Genís Soldevila (pitxitxi de l’equip amb set gols) i al minut 28 d’Iván de Nova (que s’ha estrenat davant les xarxes) han contribuït a la victòria final. Una victòria que també permet que l’Inter continuï sent l’equip amb més partits amb la porteria a zero, destacant-se la gran aturada d’un penal per part de Josep Antoni Gomes al minut 83.

L’Inter és líder de la Lliga amb 23 punts. La pròxima jornada, el nostre equip enfronta l’Atlètic Escaldes.

Onze inicial de l’Inter amb la samarreta solidària

SOM MOLT VISIBLES

La victòria de l’Inter ha lluït de manera molt especial gràcies a la iniciativa del club per jugar amb una samarreta solidària en benefici de l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA), coincidint amb el dia mundial d’aquesta causa. El groc fluor, molt cridaner al camp, ha destacat durant aquesta jornada satisfactòria del nostre equip.

Totes les samarretes de tota la plantilla i el braçalet de capità seran subhastats pel nostre partner Gol Solidari. Els diners recaptats seran destinats a AMMA.