Publicado el

Que es repeteixi la història

No, no és una còpia de la crònica de l’últim partit. No obstant això, cal dir que l’Inter d’Escaldes ha guanyat al CE Carroi per 2-0. Sí, tal com l’útim partit de Lliga Nacional davant el mateix rival, però ara s’ha repetit l’equip contrari i el marcador a la Copa Constitució 2021.

L’Inter ha certificat el pas a les semifinals de la competició gràcies a un partit molt treballat, que el nostre equip ha sabut gestionar gràcies a l’ordre i la calma davant la porteria rival.

Els gols de Genís Soldevila (53′, de penal) i Gerard Artigas (amb un cop de cap al minut 78) han certificat la victòria de l’Inter. Per si no n’hi hagués prou, Josep Antoni Gomes ha aturat un altre penal al minut 88 i ha mantingut la porteria a zero per novè cop a la temporada.

L’Inter està en semifinal de la Copa Constitució, competició a la que defensa el títol. El proper partit a la Copa serà contra la UE Sant Julià.