Publicado el

Hi tornen quasi tots

Nou pas endavant per a l’Escola de l’Inter Club d’Escaldes, gràcies a la represa de les competicions de les categories Benjamí i Aleví, tant masculines com femenines.

Arran de la reobertura progressiva permesa pel Govern d’Andorra, amb l’autorització de les competicions esportives per a nens nascuts fins a l’any 2012, s’amplien les categories participants en les lligues oficials de futbol base que havien començat el 6 de març amb les categories Infantil, Cadet i Juvenil.

La principal novetat per a les noves competicions és l’ús de la mascareta en tot moment, més enllà del fet que cada jugador sigui testat. Ja que només poden participar-hi jugadors nascuts fins l’any 2012, la categoria Prebenjamí haurà d’esperar el seu torn.

En total, vuit partits de la nostra Escola han estat programats per aquest cap de setmana.

Els jugadors del Benjamí, Aleví i Femení han de dur mascareta durant els partits