Publicado el

Aprendre és guanyar

Estrena de l’Aleví A. S’hi jugava el penúltim minut de partit. L’Inter hi guanyava 6-5. Contraatac en favor del nostre equip i un defensa de la UE Santa Coloma A refusa la pilota sense intenció de passar-la al seu porter que l’agafa amb les mans. L’àrbitre xiula cessió, molt a prop de l’entrada de l’àrea. Otger Canals, entrenador de l’Aleví A, ordena als seus jugadors llençar la pilota fora. Els jugadors, amb cares de sorpresa, acaten l’ordre. Tot seguit, el rival empata el marcador i acaba el partit.

Aquesta és la veritable victòria a l’Escola de l’Inter: difondre valors entre els nens i, per sobretot, aplicar-los en tot moment. Un triomf al marcador és una estadística, però els nostres jugadors han valorat aprendre una gran lliçó: no treure un avantatge injust, encara que els hi pugui beneficiar.

Una bona experiència durant una jornada en la qual també van tornar a competir la resta d’equips de la categoria Aleví (B i C), juntament amb els Benjamins A i B, i l’equip Femení. Tots ells jugant amb la mascareta, tal com estipula el protocol sanitari.

La categoria Benjamí es va estrenar a les competicions amb l’equip B davant l’FC Ordino. Sota aquestes línies, el nostre Femení inaugura la seva tercera temporada.