Publicado el

Més vius que mai

L’Inter d’Escaldes ha començat el play-off pel títol amb una de les seves millors presentacions de la temporada, imposant-se a l’FC Santa Coloma per 2-1.

La primera part del partit disputat al CE La Massana ha de ser una de les peces de col·lecció que ens pot deixar l’Inter aquest any, amb un joc ràpid i molt eficaç, sobretot davant la porteria rival. El gol de Gerard Artigas al minut 7 n’és una prova: gran centrada d’Iván de Nova, canvi de direcció de Jordi Betriu amb el cap i definició sutil del davanter per marcar el seu setè gol. Tres tocs i a celebrar.

Amb excepció de l’empat transitori del rival al minut 32, l’Inter ha sabut mantenir la calma i aprofitar els espais reduïts del nou recinte del futbol andorrà. El gol de Marc Pujol al minut 74 neix d’una pèrdua a la sortida del rival i el migcampista nacional ha xutat amb la dreta per convertir un golàs des de fora de l’àrea.

L’Inter esvaeix dubtes després de l’eliminació de la Copa Constitució a mitjan setmana i es manté al capdavant de la classificació amb 29 punts, quatre per sobre el segon, la UE Sant Julià, i cinc per sobre l’FC Santa Coloma i l’Atlètic Escaldes, el proper rival al play-off. Aquest triomf estira la ratxa del nostre equip a dotze partits sense derrotes davant els colomencs.