Publicado el

Un bon emprendiment

Emprenent el vol cap a l’objectiu. L’Inter d’Escaldes continua amb la seva ratxa perfecta al play-off pel títol de la Lliga Nacional 20-21, amb una gran demostració de futbol que confirma la feina del nostre projecte esportiu i que permet il·lusionar-nos amb més èxits.

Triomf voluminós per 4-1 davant l’Atlètic Escaldes, un rival que fins ara el nostre equip no havia pogut derrotar durant la temporada, amb superioritat des del primer minut. Dos gols de Genís Soldevila (en porta deu a la Lliga) i un altre golàs de Marc Pujol segellaven una de les primeres parts més destacades de la temporada, amb verticalitat i profunditat. Gerard Artigas ha aportat amb un nou gol per confimar l’avantatge i sobretot, el bon camí del nostre equip a la fase decisiva.

Setè gol de Gerard Artigas, que ha marcat el quart gol de l’Inter

Inter encapçala la classificació amb 32 punts, quatre per sobre la UE Sant Julià, segon classificat i proper rival a la tercera jornada del play-off. Una victòria davant els lauredians i un empat en el partit entre Atlètic i FC Santa Coloma assegura matemàticament la classificació de l’Inter a competicions europees.

El meravellós gest de la plantilla abans del partit amb José Rodríguez, que va patir el trencament del menisc extern de la seva cama dreta