Publicado el

Groc Solidari

Un cop més, l’Inter d’Escaldes serveix per col·laborar amb causes nobles del país. Mitjançant el nostre social partner, Gol Solidari, el nostre club ha aportat amb dos mil euros a l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA).

Els diners van ser recaptats gràcies a les subhastes que Gol Solidari va realitzar amb les samarretes i el braçalet commemoratius del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, que va coincidir amb la victòria de l’Inter davant el CE Carroi el 28 de febrer.

El donatiu va ser entregat aquest dimarts pels nostres jugadors Ilde Lima i Juli Sánchez, impulsors de Gol Solidari, juntament amb el seu ambaixador Javier Saviola, a la presidenta d’AMMA, Mònica Lage.

«Amb aquest xec podrem fer realitat diferents projectes que tenim previstos durant l’any, així que estem molt agraïts per aquesta col·laboració. El fet que l’Inter hagi escollit el groc és molt significatiu perquè dóna visibilitat a les malalties minoritàries», destacava Lage.

L’Inter celebrant el triomf davant el CE Carroi el Dia Mundial de les Malaties Minoritàries