Publicado el

Llicència per somiar

Que esdevingui un bon costum: l’Inter Club d’Escaldes ha rebut la concessió de la Llicència UEFA per la temporada 2021-22. D’aquesta manera, el nostre club aconsegueix aquesta fita institucional per quarta temporada consecutiva.

La notícia va ser confirmada aquest dijous pel Departament de Llicències de la Federació Andorrana de Futbol, després que el Comitè de Primera Instància va aprovar la documentació presentada per la directiva de l’Inter.

Prop de 160 nens integren l’Escola de l’Inter d’Escaldes, una de les més valuoses del país i que ha estat valorada per obtenir la Llicència UEFA

El dossier presentat pel nostre club va aportar els requisits demanats per la UEFA, acreditant les normatives per al primer equip, equip filial, futbol base, junta directiva i altres elements d’infraestructura com la seu social, una pàgina web vigent i absència de pagaments a intermediaris, entre d’altres.

Aquesta fita consolida el bon moment de l’Inter, amb un projecte esportiu reconegut com a referència dins del futbol nacional. No obstant això, el més important és comptar amb la col·laboració de jugadors, entrenadors, famílies i aficionats que fan que el nostre club continuï creixent dia rere dia.

Ens agrada superar-nos. Per això, sempre SEREM MÉS!

Diferents activitats socials com les campanyes impulsades per l’EFDN i Gol Solidari (sota aquestes línies), juntament amb la identitat escaldenca del nostre club, contribueixen al bon moment institucional de l’Inter.