Publicado el

Continuem obrint fronteres

Europa, un altre cop! L’Inter Club d’Escaldes ha certificat la seva classificació a competicions europees: el nostre equip ha mantingut la diferència de set punts amb l’FC Santa Coloma, rival a l’últim partit, fet que permet a l’Inter assegurar almenys la segona posició de la Lliga Nacional.

No sense dificultats, l’Inter ha aconseguit el resultat necessari per segellar el passaport amb destinació Europa. Després d’una bona primera part amb bon domini del joc, l’avantatge al marcador ha arribat gràcies a un penal de Genís Soldevila al minut 63 (onzè gol del ‘Pistoler’ a la lliga). L’oponent no ha abaixat els braços i ha aconseguit igualar el marcador al minut 77, malgrat les oportunitats de l’Inter per augmentar la diferència. Igualment, el nostre equip tancarà la temporada mantenint-se imbatut davant l’FC Santa Coloma en tretze partits.

Onzè gol de Genís Soldevila a la Lliga Nacional 20-21

L’Inter certifica, per segona temporada consecutiva, el pas a les competicions continentals, consolidant el seu projecte esportiu dins del Principat i, per tant, farà ús de la Llicència UEFA que havia obtingut el 29 d’abril. No obstant això, el gran objectiu de la temporada és cada vegada més a prop: l’empat d’aquest diumenge fa que l’Inter es mantingui al capdavant del play-off pel títol amb 33 punts, dos per sobre la UE Sant Julià, únic equip que pot treure el capdavant al nostre equip. De fet, dimecres 12 es jugarà el partit ajornat per positius del conjunt lauredià, en un partit especial per l’estrena de la nostra samarreta commemorativa amb Common Goal.