Publicado el

Common cap a l’objectiu

Un pas de gegant ha fet l’Inter d’Escaldes per aconseguir l’objectiu a la Lliga Nacional 20-21: la victòria contra la UE Sant Julià per la mínima deixa el nostre equip a la primera posició de la classificació amb 36 punts, cinc per sobre el rival, el segon classificat, a falta de sis punts per disputar-s’hi.

Un golàs de Marc Pujol al primer minut de temps afegit ha estat la diferència dins d’un partit en el qual l’Inter ha tingut el control del joc, amb millor possessió de la pilota però sense la profunditat d’altres jornades. No obstant això, el joc del nostre equip ha estat superior, malgrat les decisions arbitrals, per moments força dubtoses.

Inter té la primera opció per aconseguir el segon títol de Primera Divisió de la seva història, en puntuar diumenge davant l’Atlètic Escaldes a l’Estadi Nacional.

SOM UN EQUIP COMMON GOAL

L’Inter d’Escaldes ha estrenat la samarreta commemorativa amb Common Goal com a patrocinador principal. Aquestes peces de roba seran subhastades pel nostre partner Gol Solidari, en benefici de la iniciativa mundial que encapçala l’internacional espanyol Juan Mata.