Publicado el

Bicampions!

L’Inter Club d’Escaldes, campió de la Primera Divisió d’Andorra per segon cop a la seva història! El nostre projecte esportiu continua generant bons resultats després d’anys de treball a la nostra estructura institucional. La victòria per 4-0 davant l’Atlètic Escaldes confirma tot l’esforç de la temporada que rep un altre títol com a premi.

Encara que necessitava només un punt per ser campió, l’Inter ha confirmat la seva condició de millor equip de la temporada des de bon principi. Els gols hi eren un reflex de la superioritat d’un equip que ha dominat els espais i el ritme. Dos gols de Genís Soldevila, més dianes de Marc Pujol i Gerard Artigas, han sentenciat una victòria voluminosa per aixecar la copa amb propietat.

Genís Soldevila celebra un dels seus dos gols durant la festa per aconseguir el títol

El títol de l’Inter confirma el bitllet cap a una nova edició de la fase preliminar de la Champions League, la competició continental més important de clubs europeus. Tant la semifinal i la final d’aquesta fase es disputarà entre el 22 i el 25 de juny a les Illes Fèroe. En cas de no continuar avançant a la competició, l’Inter accedirà a la segona fase de la nova Conference League, a disputar-se en partit d’anada i tornada entre el 22 i el 29 de juliol.

L’any 2015, l’Inter Club d’Escaldes va ser refundat amb l’objectiu de ser una referència del futbol andorrà. Des d’aquest moment i fins ara, el nostre club suma cinc títols oficials i serà la segona temporada consecutiva en accedir a competicions europees. Treball inesgotable, que avui assoleix una altra fita a la seva història. SEREM MÉS!