Publicado el

Torna el Campus d’Estiu

Tornarem a viure un estiu molt entretingut! L’Escola de l’Inter d’Escaldes organitza el Campus d’Estiu, en el marc de les activitats estiuenques que impulsa el Comú d’Escaldes-Engordany. Serà la segona temporada consecutiva de l’activitat, després de la gran edició 2020.

Seran sis setmanes -entre el 26 de juliol i el 3 de setembre- plenes de futbol, emoció i diversió sota el sol. Les activitats seran de dilluns a divendres entre 15 a 18 hores en el Prat del Roure de la nostra parròquia.

Les inscripcions ja estan obertes gràcies al formulari digital de la nostra web, i així el tutor n’estalvia la gestió amb paper. Pots triar les setmanes que vulguis a la teva inscripció. Les places del Campus són limitades per setmanes. Vine amb nosaltres, t’hi esperem!

INSCRIPCIONS AL CAMPUS D’ESTIU 2021

ALEVINS I BENJAMINS CONFIRMEN AMISTOSOS

L’activitat no s’atura a l’Escola de l’Inter d’Escaldes un cop acabin les competicions oficials, almenys per a les categories Aleví i Benjamí del nostre futbol base. El 12 i 13 de juny, l’Inter serà protagonista d’una sèrie de partits amistosos amb altres clubs del país.

L’esdeveniment es durà a terme al Prat de Roure. La programació de partits serà comunicada als propers dies.

Els nostres equips Benjamí, i també els Aleví, mantindran el ritme després del tancament de les seves lligues.