Publicado el

Acaba una gran temporada

Final a una temporada històrica, la 2020-21, que l’Inter Club d’Escaldes mai no oblidarà: participació en competicions europees per primer cop, el triplet de títols de competicions nacionals i el títol de lliga per cloure el curs.

Malgrat la derrota contra la UE Sant Julià (1-0) a l’últim partit del play-off pel títol que l’Inter ja ho tenia garantit, l’Inter tanca el curs amb onze victòries, sis empats i només tres derrotes. Per si no n’hi hagués prou, el nostre equip és el menys golejat de la competició amb només onze gols en contra en vint partits, i en onze d’ells va acabar amb la porteria en zero.

Ara la plantilla gaudirà d’uns dies de descans abans d’encarar la primera competició europea de la temporada 21-22: la fase preliminar de la UEFA Champions League, a disputar-se a les Illes Fèroe entre el 22 i el 25 de juny. L’Inter compartirà la competició amb l’HB local, l’FC Prishtina de Kosovo i el Folgore de San Marino.