Publicado el

Campions per actitud

La frase, la del títol d’aquesta crònica, no és creació del redactor. És la frase amb la qual l’Infantil ha tancat la temporada 20-21, després del seu últim partit contra l’FC Santa Coloma.

Amb el mínim de jugadors disponibles per disputar el partit, i sense els porters de la plantilla, l’Inter ha plantat cara a l’equip que es jugava el títol de la categoria. La pluja, a més, contribuïa al desgast dels jugadors davant un rival que comptava amb una banqueta generosa.

No obstant això, l’Inter resistia l’avantatge matiner gràcies a un gol en pròpia porta. Amb calma i resistència defensiva, i amb destacada actuació de Riki Silverio que ressuscitava els seus guants de porter, el nostre equip assolia el que semblava una proesa fins a la meitat de la segona part. Després, el rival ha demostrat les seves virtuts per capgirar el marcador i endur-se el títol del grup A del play-off.

En altres resultats de la jornada, el Juvenil clou la seva participació al grup B del play-off de la categoria amb una estreta derrota davant la UE Engordany en un partit ple de gols (5-6), i el Cadet segella la segona posició a la Lliga de la categoria amb un triomf contra l’FS La Massana per 2-1 amb un doblet d’Ian Llao.

Blai Despretz abans d’anotar el primer dels seus dos gols al partit del Juvenil. Sota aquestes línies, la tombarella d’Ian llao per celebrar el seu doblet.