Publicado el

Cada dia més Inter

El nostre nom ho diu i volem mantenir aquest esperit, des del Principat d’Andorra cap al món. El nostre club suma la seva primera experiència amb l’Orient Mitjà gràcies al stage de dos jugadors provinents d’Aràbia Saudita, representants de l’equip de projecció del seu país.

Moyed Almohammadi i Rayan Fallatah són jugadors del Programa de Beques pel Desenvolupament de Talents del Futbol d’Aràbia Saudita (SSDFT, per les seves sigles en anglès), impulsat pel Ministeri d’Esport del govern saudita. L’equip es fa dir Falcons i té el seu centre neuràlgic a Reus per desenvolupar les activitats esportives i acadèmiques. Un acord entre Falcons i Inter ha permès que Moyed i Rayan coneguin la realitat del futbol andorrà amb aquest stage.

«Quan em van dir de venir a l’Inter, em vaig posar molt feliç. L’Inter és una gran oportunitat per a mi, és un club gran a Andorra. Crec que aquesta etapa és un gran pas per créixer professionalment», comenta Moyed, migcampista.

Moyed Almohammadi en acció. Sota aquestes línies, ‘Rio’ Fallatah.

Els dos jugadors es van integrar dimarts al primer equip de l’Inter, que es prepara per disputar la Fase Preliminar de la UEFA Champions League 21-22, entre el 22 i 25 de juny a les Illes Fèroe. Moyed i Rayan no solament fan l’entrenament al camp, sinó també totes les rutines de preparació física. Per si no n’hi hagués prou, els joves han aprofitat de conèixer Andorra.

«L’Inter és un club molt maco. Vaig aprendre molt sobre l’Inter abans de venir-hi. És un gran equip, amb gent molt bona, amb una estructura molt professional. A més Andorra és un gran indret, un país molt maco, perfecte per viure per qualsevol persona», afegeix Rayan, davanter i fill de l’exinternacional saudita Hamzeh Said Fallatah, mundialista a la Copa del Món de 1994.

Els joves d’Aràbia Saudita amb la samarreta del campió d’Andorra