Publicado el

No anem a Fèroe

L’Inter d’Escaldes ha d’esperar per saber quina serà la seu definitiva de la Fase Preliminar de la UEFA Champions League, a disputar-se entre el 22 i el 25 de juny. El desplaçament a les Illes Fèroe ha estat cancel·lat per la Covid-19.

Un brot que afecta bona part de la població de l’arxipèlag nòrdic ha estat la causa per anul·lar la seu de la competició continental. L’Inter tenia previst començar el seu desplaçament cap a Fèroe el dia 20, però la pandèmia atura l’expedició.

De moment el nostre club espera la confirmació de la seu definitiva per a la disputa de la Fase Preliminar, la qual hauria de confirmar-se dimarts, dia del sorteig de la competició. L’Inter espera rival entre els caps de sèrie, l’HB de Fèroe i el FC Pristina de Kosovo, a la semifinal. L’altre participant és el Folgore de San Marino.

Última sessió setmanal de pretemporada de l’Inter, a Alàs

INTENSA PRETEMPORADA

El primer equip de l’Inter continua la seva preparació per a la Champions League amb un intens calendari d’entrenaments des de l’1 de juny, els quals es duen a terme als camps disponibles: el CE de La Massana i el Centre Esportiu d’Alàs.

A més, l’Inter confirma la realització d’un amistós davant la UE Vic a l’Estadi Municipal de Vic, dijous a les 20:15 hores. El nostre equip comptarà amb els sis internacionals avui amb la selecció d’Andorra: Sergio Moreno, Josep Antoni Gomes, Ilde Lima, Marc Pujol, Cristian Martínez i Ludo Clemente. També hi comptarà amb Rio Fallatah i Moyed Almohammadi, dos futbolistes d’Aràbia Saudita en stage amb l’Inter.