Publicado el

El somni comença a Albània

L’estadi Niko Dovana de la ciutat albanesa de Durrës serà l’escenari del començament de la nova aventura europea de l’Inter Club d’Escaldes, que s’enfrontarà al Havnar Bóltfelag de les Illes Fèroe a la semifinal de la Ronda Preliminar de la UEFA Champions League, dimarts 22 de juny a les 20 hores, a porta tancada.

La nova seu per al partit de l’Inter ha estat definida en una reunió telemàtica entre UEFA i els clubs participants en aquesta fase de la competició. Tant l’Inter com el seu rival i la resta d’equips (l’FC Prishtina de Kosovo i el Folgore de San Marino) han acceptat el desplaçament a Albània, després que es cancel·lés la realització dels partits a les Illes Fèroe, la seu inicial, arran d’un brot de Covid-19 a l’arxipèlag nòrdic.

Abans de la reunió telemàtica, s’havia dut a terme el sorteig d’aquesta fase, i l’Inter quedava emparellat amb un dels caps de sèrie. En cas de guanyar aquest partit, el nostre equip jugarà la final de la Ronda Preliminar contra el guanyador del partit Prishtina-Folgore, divendres 25 a l’estadi Elbasan Arena, també sense públic.

L’Inter continua amb la seva dinàmica de pretemporada, fins i tot amb sessions de doble jornada, per fer front la competició continental