Publicado el

Pensant en millorar

L’Inter Club d’Escaldes tanca el seu primer partit amistós de la pretemporada 2021-22 amb una derrota per 1-3 durant la seva visita al camp de la UE Vic.

El partit ha servit per fer diferents assaigs tàctics de cara a la preparació per disputar la Ronda Preliminar de la Champions League, davant un digne rival que s’ha fet fort a casa. L’Inter ha fet diverses substitucions durant el partit, tant és així que Rio Fallatah i Moyed Almohammadi -els jugadors saudites en stage- s’han estrenat amb la samarreta blava-i-negra a la segona part.

Gerard Artigas ha marcat el gol de l’honor de l’Inter

L’Inter continua la seva rutina de pretemporada. Dimecres, el nostre equip serà protagonista d’un triangular amb partits de 45 minuts contra l’FC Andorra B i el Falcons d’Aràbia Saudita. Els partits es disputaran a Prada de Moles.

  • 17:00: Inter d’Escaldes vs. Falcons
  • 18:00: Falcons vs. FC Andorra B
  • 19:00: FC Andorra B vs. Inter d’Escaldes